Úřad Prahy 7 shání do svého týmu kolegyni/kolegu na pozici case manařera/ky v projektu zaměřeném na podporu sociálního začleňování osob v bytové nouzi . Máte organizační a komunikační dovednosti? Orientujete se v problematice sociálního bydlení? Chcete se podílet na smysluplné a systematické práci pro úřad s tak trochu jiným přístupem? Neváhejte a přihlaste se do našeho poptávkového řízení.

O jaký projekt se jedná?

Projekt je zaměřen na podporu sociálního začleňování osob v bytové nouzi a bytovou nouzí ohrožených v území Prahy 7, která je založena na jejich přímé podpoře v podobě zabydlování do bytů při případném využití sociální práce a také prostřednictvím integrovaného řešení bytové nouze včetně aktualizace systémového ukotvení. Obsahem projektu jsou aktivity zaměřené na zabydlování osob, fungování a rozvoj Kontaktního místa pro bydlení, komplexní a intenzivní podporu klientů a využití nových nástrojů v tomto případě především sociální realitní agentury. Součástí jsou dále preventivní aktivity pro zabránění ztráty bydlení (např. mediace), podpora multidisciplinárních týmů, vytváření a rozšiřování podpůrných sítí služeb a jejich zefektivňování na základě elektronizace a aktualizace dostupné dokumentace (koncepce bydlení, demografické studie území Prahy 7 apod.).

Co u nás budete dělat?

Budete spolupracovat na vytváření partnerství s potřebnými službami, úzce spolupracovat s týmem přímé podpory a dalšími klíčovými pozicemi projektu.  Dále se budete zabývat případovou koordinací multidisciplinárních týmů (zejména v oblasti sociálních a zdravotnických služeb), koordinací případové podpory klientů (v oblasti obsahového zaměření podpory, trvání a intenzity), udržováním a rozšiřováním sítě služeb vhodných pro podporu osob v bytové nouzi a ohrožené bytovou nouzí (vyhledávání zdrojů pro případovou koordinaci a budování multidisciplinárních týmů) a přinášením návrhů na její úpravy. Budete se účastnit na relevantních plánovacích procesech, hodnocení efektivity využití zdrojů sítě a případové koordinace, úzce spolupracovat na vytváření koncepcí, postupů a metodik pro sociální bydlení v území apod.

Co od vás očekáváme?

  • střední školu ukončenou maturitní zkouškou či vysokoškolské vzdělání (výhodou je zaměření na sociální oblast, management, zdravotnictví či právo)
  • orientaci v problematice sociálního bydlení a Housing first přístupu
  • organizační a komunikační schopnosti a dovednosti, manažerské a prezentační dovednosti, řízení priorit
  • kreativitu, samostatnost, hledání neočekávaných řešení, empatii, chuť se vzdělávat
  • znalost sociální problematiky a základního legislativního ukotvení (Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách)
  • znalost práce na PC (MS Office, Outlook, Internet, Excel)
  • ochotu učit se novým věcem, proaktivní přístup
  • pečlivost, samostatnost, spolehlivost, flexibilitu
  • praxi v nižším a středním managementu
  • praxi v sociálních službách či zdravotnictví
  • znalost lokálních aktérů (v Praze jako celku, i konkrétně v Praze 7)

Co vám nabízíme?

Pracovní poměr na dobu určitou po dobu trvání projektu do 31. 12. 2025. Nástupní plat v 10. platové třídě až do výše 34 370 Kč podle délky odborné praxe. Po zkušební době osobní příplatek až do výše 100 % maximálního nástupního platu. Stravenkovou kartu, 5 dnů zdravotního volna, příspěvek na dovolenou, 200 hodin dovolené, pružnou pracovní dobu. Možnost úvazku 0,5 – 1,0. 

Platové ohodnocení, které roste spolu s vámi.

Širokou škálu benefitů, které přicházejí
ve správný čas.

Pět týdnů dovolené, na kterou nebudete chtít odjet, a pět dnů indispozičního volna.

Možnost dalšího vzdělávání, abyste se
ve světě neztratili.

Práci v inspirativním kolektivu, kde se
před nápady nezavírají oči.

Perspektivní zaměstnání, kde pomáháte
měnit svět kolem sebe.

 

Jak se k nám dostanete?

Přihlášku včetně strukturovaného životopisu a souhlas se zpracováním osobních údajů  je možné osobně doručit v úředních hodinách do podatelny Úřadu MČ Praha 7 nebo zaslat na níže uvedenou adresu, případně zaslat e-mailem na: pouzarovae@praha7.cz  nejpozději do 31. října 2024

Předpokládaný vznik pracovního poměru: dohodou.

 

Formuláře ke stažení

Přihláška do výběrového řízení

Souhlas se zpracováním osobních údajů

 

Městská část Praha 7

Úřad městské části Praha 7

Odbor personálních činností

U Průhonu 1338/38

170 00 Praha 7

 

Veškeré potřebné informace pro přihlášení do výběrového řízení naleznete ZDE.