archivní článek, informace již nemusí být aktuální

Praha 7 vyhlašuje letošní ročník soutěže o nejlepší firmy, provozovny či živnostníky. Od 1. března mohou občané nominovat své oblíbené restaurace, kavárny, řemeslníky, obchody a další podniky, které jsou podle nich nejlepší na Sedmičce. Od 15. března do 8. dubna bude probíhat hlasování na stránkách www.nejlepsinasedmicce.cz. 18. dubna se uskuteční slavnostní vyhlášení a ocenění nejúspěšnějších podniků.

„Kouzlo soutěže Nejlepší na Sedmičce spočívá v tom, že ji sice vyhlašuje radnice, ale rozhodují samotní zákazníci. V loňském roce nominovali na 300 podniků, mezi které rozdělili přes 14.000 hlasů. To už je velmi slušný vzorek, který dává cennou zpětnou vazbu zdejším podnikatelům a zároveň nám pomáhá zmapovat kvalitu služeb poskytovaných na našem území,“ uvedl radní Prahy 7 František Vosecký (Strana zelených).

Letošní ročník soutěže Nejlepší na Sedmičce startuje 1. března. Podniky, které byly do soutěže nominovány v loňském roce, budou do hlasování automaticky zařazeny i v roce letošním. Do 15. března budou mít občané možnost navrhnout firmy, provozovny či živnostníky, kteří v loňském výběru podle nich scházejí. K dispozici budou mít 11 kategorií, jako jsou: Restaurace a bary, Kavárny a cukrárny, Potraviny, Volný čas, Řemeslníci aj.   

„Od poloviny března do 8. dubna poběží na stránkách www.nejlepsinasedmicce.cz hlasování, kde veřejnost bude moci zvolit, které podniky jsou v Praze 7 ty nejlepší,“ doplnil František Vosecký.

V každé kategorii obdrží první tři místa s nejvyšším počtem hlasů certifikát kvality, podle kterého zákazníci snadno poznají, že se jedná o nejlépe hodnocené podniky. První tři podniky v rámci celé soutěže získají poukazy na inzerci v časopise městské části Hobulet. S absolutním vítězem, který dostane nejvíce hlasů ze všech soutěžících, bude v Hobuletu připraven rozhovor.

 

Více o soutěži naleznete zde: www.nejlepsinasedmicce.cz